HartVitaal

Kosten & Vergoeding

Het hartrevalidatieprogramma bij CardioVitaal wordt volledig vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars* (met inachtneming van het wettelijk eigen risico). Hartrevalidatie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Wij zullen de kosten voor hartrevalidatie middels de SEPA machtiging die u tijdens het intake gesprek ondertekent rechtstreeks declareren bij uw verzekeraar.

De basisverzekering kent voor iedereen een verplicht eigen risico. In 2016 is het bedrag vastgesteld op € 385,-. Dat betekent dat u de eerste € 385,- van uw gemaakte zorgkosten zelf moet betalen. Aangezien de regels per zorgverzekeraar kunnen verschillen raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar.

Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar u middels een bericht op de hoogte brengt van het totale bedrag dat door hen wordt vergoed, met daarbij een resterend bedrag dat zij niet betalen. U hoeft dit bedrag niet zelf te betalen, dit komt voor rekening van CardioVitaal. We verzoeken u in deze uitzonderlijke situatie ons op de hoogte te stellen door het bericht van de verzekeraar aan ons door te sturen per email naar info@cardiovitaal.nl. Wij zullen dit vervolgens voor u afhandelen.

Wanneer u geen Nederlandse zorgverzekeraar heeft, kunt u contact opnemen met CardioVitaal. Zij kunnen u verder informeren.